galanet banner 1

Galanet behoort tot de Offimac-groep

 

In 2003 startte Galanet als leverancier van netwerksystemen in de Brusselse regio. De zaken gingen goed, maar in 2012 werd Galanet een dochter van de Offimac-groep. Want Offimac is ook actief in netwerken, en zij wou ook meer actief zijn in het Brusselse.

De hoofdactiviteit van Offimac is al meer dan 40 jaar het ontwikkelen van software voor branches. Sinds 1996 vertaalt zij die sectorkennis in oplossingen op basis van Navision software. En vandaag heet dit platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Offimac is internationaal actief in dit softwarepakket.

Offimac beschikt over zeer sterke kant-en-klare sectormodules voor Business Central. Zodat klanten snel opgestart zijn. Omdat zij veel kant-en-klare software voor hun branche krijgen. En ook in de toekomst zijn zij verzekerd van updates voor hun sector. Daarnaast wordt bij Offimac gewerkt volgens ISO:9001 voor het bouwen, implementeren en ondersteunen van software. En bovendien zijn de Dynamics-oplossingen van Offimac door Microsoft getest en gecertificeerd. Wat bewijst dat het ook volgens Microsoft topkwaliteit is.

Kortom: Offimac is een expert waarmee u succesvol kunt samenwerken voor Business Central bedrijfssoftware.

 

Offimac heeft klanten van 4 tot 400 users. Lees meer over Offimac en haar klanten op deze link: www.offimac.be 

N

40 jaar ervaring

N

Sectorspecifieke add-ons

N

ISO:9001

N

Microsoft certified

N

Professioneel

N

Internationaal

 

Internationale samenwerking en distributie in 25 landen

 

Offimac is lid van QBS Group, het grootste netwerk van Microsoft Dynamics partners wereldwijd met meer dan 800 partners in 25 landen. Op die manier delen wij kennis, kunde en kosten. Maar vooral ook: via onze distributeur QBS kunnen onze verticale oplossingen internationaal verkocht worden. Dus hebt u ook filialen in het buitenland? Dan zijn wij zeker ook een interessante partner om mee samen te werken!

 

Ontdek meer over QBS op qbsgroup.com

galanet qbs