galanet banner 1

Galanet behoort tot de Offimac-groep

 

Ons moederbedrijf heet Offimac. En Offimac is al 40 jaar actief in het ontwikkelen van software voor branches. Sinds 1996 vertaalt Offimac die sectorkennis in oplossingen op basis van Microsoft Dynamics, toen deze nog Navision software heette. Maar vandaag heet dit platform Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Offimac beschikt over een bekwaam team. En over kant-en-klare sectorspecifieke software voor Business Central. Zodat klanten snel opgestart zijn. En ook in de toekomst verzekerd zijn van updates. Daarnaast wordt gewerkt volgens ISO:9001 voor het bouwen, implementeren en ondersteunen van software. En bovendien zijn de Dynamics-oplossingen van Offimac door Microsoft getest en gecertificeerd. Wat bewijst dat het ook volgens Microsoft topkwaliteit is.

Kortom: Offimac is een expert waarmee u succesvol kunt samenwerken voor Business Central bedrijfssoftware.

N

40 jaar ervaring

N

Sectorspecifieke add-ons

N

ISO:9001

N

Microsoft certified

N

Professioneel

N

Internationaal

 

Internationale samenwerking en distributie in 25 landen

 

Offimac is lid van QBS Group, het grootste netwerk van Microsoft Dynamics partners wereldwijd met meer dan 800 partners in 25 landen. Op die manier delen wij kennis, kunde en kosten. Maar vooral ook: via onze distributeur QBS kunnen onze verticale oplossingen internationaal verkocht worden. Dus hebt u ook filialen in het buitenland? Dan zijn wij zeker ook een interessante partner om mee samen te werken!

 

Ontdek meer over QBS op qbsgroup.com.

galanet qbs

Kunnen we elkaar van dienst zijn?

12 + 9 =