galanet banner 6

Navision software? Offimac!

Microsoft Dynamics NAV of Navision software is ’s werelds meest verkochte bedrijfssoftware voor KMO’s van 1 tot 250 gebruikers. En het is ook de beste KMO bedrijfssoftware. Want In de Navision software vindt u modules voor haast elke afdeling van uw bedrijf. Zodat u heel uw onderneming kunt aansturen vanuit 1 overkoepelend systeem met overzicht en controle. Navision software stroomlijnt heel uw administratie, en zorgt voor meer efficiëntie en besparing. Bovendien integreert deze software standaard met andere Microsoft producten zoals Office, Word, Excel en Outlook, waardoor het ook een zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke oplossing is. De Navision software is een zeer betrouwbaar systeem, waarmee u 100% gerust kunt zijn voor de continuïteit en groei van uw onderneming.

Offimac koos in 1996 als derde partner in België voor het verkopen van Navision. En daarmee is Offimac 1 van de meest ervaren partners voor Navision. Want Offimac heeft kant-en-klare oplossingen voor branches voor dit pakket in huis. En ons bedrijf weet hoe zij ondernemers kan vooruithelpen met minder administratie en meer efficiëntie. Bovendien realiseert Offimac ook totaaloplossingen voor Navision. Zodat klanten succesvolle ICT van A tot Z krijgen. Met een goede, persoonlijke helpdesk achteraf. En met een vast aanspreekpunt. Dus voor Navision software moeten KMO’s bij Offimac zijn!

Navision is een pakket met een lange geschiedenis

De software Navision wordt ontwikkeld sinds 1983. Maar in 2002 werd Microsoft eigenaar van Navision. Met meer dan 130.000 klanten wereldwijd  is deze oplossing vandaag de dag de meest gebruikte ERP bedrijfssoftware bij kleine en middelgrote ondernemingen in tal van sectoren. Navision software biedt de beste prijs/kwaliteit voor KMO’s en is met meer dan 10.000 eindklanten ook marktleider in de Benelux.

Microsoft staat garant voor voortdurende innovatie en jaarlijks komen er nieuwigheden bij die het  pakket en de productiviteit nog meer te verbeteren. Navision, dat onderdeel vormt van de Microsoft Dynamics famile, is de bedrijfssoftware die KMO’s de grootste toekomstgarantie en vooruitgang biedt.

Want Navision software vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie sneller doorstroomt. En mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden, zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met Navision beschikt u over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die uw efficiëntie verbetert en er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

U kan Navision modulair samenstellen en kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. En u kan starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Want Navision is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

 

Deze software heet vandaag de dag niet meer Navision, maar wel Business Central software

Business Central on-premise is sinds 2018 de nieuwe naam voor Navision software.

En meer precies nog: Microsoft Dynamics 365 Business Central on-premise is voluit de nieuwe naam voor de versie 2019 van Navision. Het is een oplossing die in 195 landen al 160.000 klanten telt. Dit product blijft groeien en is veruit het belangrijkste Microsoft Dynamics-product. Het is een rijke oplossing met veel functionaliteiten voor tal van branches. Het is ook de moeder van andere Dynamics-software. Maar het heeft recent dus gewoon een nieuwere naam gekregen.

galanet picture 2